keskiviikko 26. tammikuuta 2011

This life is a party

Kohta ajattelin ruveta pakkailemaan huomista varten, jolloin lähden heti koulun jälkeen Jämsään (joka on Suomen 32. onnettomin kaupunki) ja sitten perjantaina köröttelen Tampereelle viettään viikonloppua. Mitähän siitäkin tulee ! Suunnitelmissa olis ainakin vaikka mitä jännittävää, tosin shoppailu ei tällä kertaa taida sopia aikatauluun, mut ens kerralla sitten. Ens viikolla pääsee kumminkin ihasteleen kaikkien pakettien sisältöjä :)

Tänään vietettiin laatuaikaa mun kaverin kanssa, joka kans on Jämsästä ja opiskelee nyt täällä Mikkelissä. Katottiin taas leffaa ja tehtiin ruokaa. Tällä kertaa V jopa anto mun ottaa ruokaa ennenkun mausto sen chileillä ja muilla pilalle. Epäilen, että mun suussa on joku vamma, kun en kestä tulista tippaakaan ! Jokatapauksessa siis onnistunut päivä kaikenkaikkiaan.

Tänäänkään ei sen ihmeempää asukuvaa tai muuta ole tarjolla, mutta toivottavasti biisi maistuu taas ! Tämä todellakin kannattaa kuunnella, ystävät rakkaat.  Koitan saada viikonlopun ikuistettua kuviksi, jotta saan jakaa sen teidänkin kanssa. JÄNNITTÄVÄÄ ! En oo tosi pitkään aikaan jaksanu lähtee viikonloppusin mihinkään "vieraampaan" kaupunkiin.


pusss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti