sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Asos.com

Eilen vietettiin Iinan kanssa vähän laatu aikaa ja tilailtiin asokselta kaikkee ihanaa ja katottiin telkkaria ! Oli kyllä tosi kivaa, varsinkin kun löysin mun uuden laukun, mistä lupaan pitää huolta ikuisesti. Tilaukseen lähti myös musta maxi mekko, jota rakastan varmasti myös paljon sitten lähempänä kesää kylläkin.

Kattokaa nyt miten kaunis toinen voi olla ! Iille puhuin eilen myös, että outoo ostaa nyt joku muu kun merkkilaukku, kun en vuosiin oo käyttäny mitään muutakun kun Guessia tai Longchampia, mutta uskon kykeneväni siihen tän kaunottaren kanssa. Enkä nyt sano, että en suostuis käyttämään mitään muuta, mutta kun jään helposti koukkuun johonkin yhteen tiettyyn merkkiin nii sitten ostan vaan sitä. Sama kun löydän jonkun ihanan biisin niin kuuntelen sitä repeatilla siihen asti, että se ei kuulosta enää hyvältä. Noihin Guesseihin oon ajautunu myös siks kun siellä New Yorkissa on tullut käytyä niin usein missä ne ei oo ihan niin kalliita kun täällä, niin sitten niitä hamstraa suosiolla jonkun kuus kerralla.

Eipä tähän aikaan mitään sen kummempaa, muutakun biisi taas mitä oon kuunnellu. Tää on aika vanha jo, mutta uppoo muhun ainakin vielä !


pussss

5 kommenttia:

 1. voi juma tyypit tilas ilman minuu :o

  VastaaPoista
 2. Voi että toi laukku on kyl kiva edelleen!:D Jos toi on livenä esimerkiks täydellinen ni meen ja tilaan ton oikeesti:D

  VastaaPoista
 3. HoooÄrrä, meijän oli pakko käyttää viikonloppu jotenkin ! ite olit bailaamassa ja me katottiin telkkaria ja selattiin nettiä :D

  VastaaPoista
 4. Toi laukku on niin mielettömän kiva! Melkeimpä täydelliseks vois sanoo!=D

  VastaaPoista
 5. lähestulkoon ! Enää odotellaan, että näyttääks se oikeesti niin kivalta kun kuvissa :D

  VastaaPoista