torstai 3. helmikuuta 2011

Elämä hymyilee !

HuhHuh voin kertoo ! Viikonloppu Tampereella oli mahtava ! Kuvasaldo on vähän köyhä, mutta pari lähestulkoon julkaisukelpoista voin laittaa.
Inka, Emilia ja minä

Lauantaina ilta meni siis rennosti Emilialla viiniä ja kanasalaattia maistellessa. Muisteltiin vanhoja ja pidettiin hauskaa. Oli ihanaa, kun oli edes melkein koko porukka koolla.


Jatkettiin iltaa Ruma- baariin, josta onkin muodostunu tän porukan kantapaikka, niin Treellä, kuin Jyväskylässäkin. Tämän julkaisukelpoisempia kuvia ei valitettavasti löydy, mutta onhan tässäkin jo jotain :D

Perjantai ja sunnuntai aamu menikin ihan rauhassa oleillessa. Kuinka kuulostaakin ehkä oudolta, mutta ton viikonlopun aikana hengasin ainoastaan entisten Jämsäläisten kanssa. Jotenkin vahingossa kaikki omilta tahoiltaan keräänty viettämään viikonloppua samoille kulmille.

Sunnuntaina lähdin itse matkaan pyynikiltä ja nappasin Inkan matkaseuraksi juna-asemalta ja lähdettiin ajelemaan kohti Jämsää. Siellä kumpikin meni käymään oman äitinsä huomassa ja sitten matkattiinkin Jyväskylään, josta itse jatkoin vielä Mikkeliin. Voin kertoo, että siinä oli ajamista mulle enemmän kun riittävästi !

Nyt kun on kulunu niin monta päivää edellisestä postauksesta niin voin kertoo eilisestäkin tässä samalla. Eli aamulla sai nukkua pitkään, jonka jälkeen kävin vähän koulussa. Sitten HooÄrrän kaa suunnattiin kohti Mikkelin Lady Linea, jossa vietettiinkin aikaa 5 tuntia ! Miettikää jopa minä viihdyin salilla melkein koko päivän ! Tosin aika meni kivasti ihan perus salia tehdessä, jumppaamalla RVPssä, solariumissa ja infrapunasaunassa. Niinkuin nimestä voi ehkä päätellä, kyseessä on ainoastaan naisille tarkoitettu sali, joka on tehty viihtyisäksi, naiselle sopivaksi paikaksi. Tässä tapauksessa sali oli rakennettu ilmeisesti vanhaan navettaan, joka mun mielestä oli tosi hauska ja omaperäinen ajatus ! Me likey !

(kuva: mikkeli.ladyline.fi)
Päätettiin palkita itsemme nappaamalla Iina mukaan Amarilloon syömään. Ruoka oli mahtavaa ja seura samaa sarjaa. Mua oikein harmittaa kun lähden tänään takasin kotikulmille, niin jää Julma-Henrin keikka välistä. Niinkuin viimeviikonloppuna jäi Juno. Mikkelin amarillossa siis järjestetään melkein joka viikonloppu lauantaisin tällänen räp/hiphop- ilta ja esiintyjä kaarti onkin ollu aika laaja. Just mun makuun !
Eli jos joku sattuu oleen viikonlopun Mikkelin suunnalla, niin menkää munkin puolesta juhlimaan ja kuunteleen Henkkaa !puspus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti