tiistai 22. helmikuuta 2011

Better Now Than Never ?

RTosiaan J vähän vinkkas tossa eräs kaunis keskiviikkoilta, että minä Iina ja HooÄrrä postaillaan usein samoista aiheista, mikä nyt on melko oletettavaakin ottaen huomioon, että kaikista maailaman kavereista hengataan eniten keskenämme. Jäin miettimään tätä kommenttia ja siks en jaksanu viime keskiviikon ravintolahommistakaan postailla kauheesti kun noi typyt teki jo niin hienoa jälkeä :) Tosin halusitte tai ette, aijon laittaa muutaman kuvan itsekkin tältä samaiselta illalta !

 Eli siis hauskaa oli ja pian uudestaan !
 HooÄrrän kanssa vähän suunniteltiin tänään, että huominen ruokailu oliskin tällä kertaa joku ihan perus pizzeria, grilli tai mäkkäri. SHH Iina ei tiiä tästä vielä, mut lupaan kertoo huomenna koulussa ! Tiedä siitä sitten mihin ilta johtaa. Jos vanhoihin merkkeihin on luottaminen, niin ainakin mää ja Iinappi voitais jatkaa Mikkelin yöhön. Kenties. Mahdollisesti. EHKÄ.

Sitten iloinen asia ! Muodin Huipulle alkoi tänään !

Oon tosiaan tästä todellakin innoissani ! Ihan ekaksin, koska muoti on lähellä sydäntä ja koska kaikkein maailman upein ja parhain suunnittelija on tässä kisassa tänä vuonna mukana. Nimittäin Mari, jolla on aina ollu yksiöllinen ja naisellinen tyyli ja hän osaa soveltaa sitä oikein suunnittelemissaan tuotoksissa. Saatan olla olla puolueellinen, koska kyseessä on hyvinkin tuttu henkilö, mutta kehitystä on ollut hauska seurata vierestä. Nykyään ei olla niin hyviä kavereita kuin ennen, mutta suunnittelijana ja persoonana arvostan suunnattomasti yhäkin !

(kuvat google)
Sitten vielä, koska on kulunut liikaa aikaa edellisestä postauksesta, laitan nyt vähän lisää kuunneltavaa. Nimittäin mun uuden lempparibiisin !

                                                                           pusssss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti