maanantai 14. helmikuuta 2011

Happy Valentines Day !

Ystävänpäivän kunniaksi päätin olla reipas ja kertailla vähän mitä on tapahtunut viimeisimmän postauksen jälkeen ! Eli ainakin oltiin perinteisesti ravintolassa iinan ja hooärrän kanssa, joka ei toki jäänyt pelkästään ravintolassa istumiseen ! Tässä vähän kuvamateriaalia siltä keskiviikolta


Keskellä siis kanafoccacia, jota voin lämpimästi suositella Rossossa asioiville. Maistu hyvältä ja tuli liian täyteen kun söi koko satsin :D ja siis jos vasemmasta ylälaidasta lähtee etenemään niin pystyy ehkä seuraamaan meidän illan kulun ! Tämän viikon keskiviikkona sama uudestaan ja tällä kertaa taitaa olla tarkotuksenakin päätyä tonne Kharmaan tai vastaavaan juottolaan. Viime viikolla se ei tosiaan kuulunu alkuperäsiin suunnitelmiiin mut hei vahinkoja sattuu !


Viikonlopulta mulla on antaa yks ainut asukuva, eikä sekään oo niitten aatelia, kun mun kuvaaja ei tosiaan ollu ehkä kaikkien loistavin.. Parhaansa yritti kyllä ja olen siitä kiitollinen tietysti :)

Myönnettäköön että ei kuvattavakaan tainnut olla ihan parhaimmillaan.. Jokatapauksessa jalassa nellyn matsumotot, kappahlin over knee- sukat, paita gina ja takki hm ! Sit tein upeen ostoksen Glitteristä:

Sormuksen hinta tais olla noin kahdeksan euroa..

Tänään oliskin suunnitelmissa tehdä vähän rästikouluhommia, käydä salilla ja uskokaa tai älkää !!! hakee mulle ikioma crosstrainer ! Lady Linen ilmaiskäynnit päättyy tänään, mikä todellakin harmittaa. Tykkään siitä kyllä tosi paljon ja tota jäsennyyttä tai vastaavaa on harkittava todella vakavasti. Nyt otan kyllä kaiken irti tästä ja nautin viimeset solariumit ja jumpat ja hierovat tuolit ja infrapunasaunat ja tietty ne perus salihommat :)

Pitäkää rakkaat ihana ystävänpäivä ystävien ja poikkisten ja muitten läheisten kanssa ! <3

                                                                      tuitui

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti