tiistai 8. helmikuuta 2011

Pikapäivitys

Heissulivei rakkaat ! Oon jostain syystä viime aikoina ollu tosi väsyny ja aikaansaamaton, mutta yritän parhaani mukaan pitää blogin edes jotenkin ajan tasalla !
Ne tilatut vaatteet sun muut ei oo vielä päässy kokeiluun, eikä siis kuvattavaksikaan, mutta kaikki aikanaan. Myös ne ihanuuskengät mitkä viimeks yritin nellyltä tilata, peruuntuivat, koska kokoja ei enää ollu jäljellä SHIT.

Eilisestä kertoakseni Hooärrän kanssa tehtiin reippaasti koulutehtäviä ja nautittiin maanantain televisiotarjonnasta teen ja suklaan kanssa


Tietenkin siis katsottiin salkkarit, idolssi ja huippikset kumpikin puoliks ja täykkärit :) Samalla kerettiin nappaamaan asukuvaa ja ja sen sellaista.


Niinkun näkyy niin rennoissa merkeissä mentiin ! Huomenna onkin luvassa uutta juttua, kun Iina, Laura ja Hanna-Reetta aloittavat kunnolla uuden perinteen testata Mikkelissä uusi ravintola joka keskiviikko, ottaa tapahtumasta valokuvia ja ehkä jopa tehdä pientä arvostelua ravintolasta ja ruuasta ! Hyvällä lykyllä maistellaan myös viinejä ja muita alkoholipitoisia juomia mahdollisimman rauhallisissa merkeissä !

                                                                    puss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti