maanantai 11. huhtikuuta 2011

vihdoin niitä ostoksia

Alkuun heti pikasesti näpsästyt kuvat mun uusista laukuista. LV:stä onkin puhuttu jo, mutta Guessit on jääny vähemmälle huomiolle. Mun laukuista 90% on guessin laukkuja ja joka kerta New Yorkista ostan niitä useemman kappaleen.
En millään saanu tota mustaa murua sopivaan valaistukseen, joten kun hermot petti, päädyin laittamaan ylivalottuneen ja liian synkän kuvan. Kuin kätevää.
Toi punertava laukku voi jonkun mielestä olla paha ylilyönti, mutta mun tyylin huomioiden se ei ole. Käytän tosi maanläheisiä värejä ja vähän liikaakin mustaa, joten jonkun yksinkertasen kesämekon kanssa mansikkalaukku näyttää varmasti tosi söpöltä. Ihanaa muutenkin saada vähän väriä laukkuvalikoimiin !Seuraavaksi vähän kenkää ! Vasemmalta lukien kengät ovat merkiltään Calvin Klein, Diesel ja Steven Madden. Upeitä löytöjä, joista ei mikään muistaakseni maksanu kauheesti 50$ enempää.
Kesää odotellessa en oo vielä päässy käyttämään kun noita Dieselin tennareita, mutta ei se mitään. Ompahan jotain uutta kivaa jalkaan laitettavaa heti kun siihen on mahdollisuus.

Aika army painotteinen on tämä kollaasi näköjään ! Matkalaukku sisälsi kyllä enemmänkin vaatetta, mutta osa on nyt pyykissä tai jossain mun miljoonasta vaatekasasta. Tosiaan teen kevät siivousta vaatekaappiin ja loppua ei näy. Tavotteena olis saada kaikki mahtumaan vaatekaappiin, mutta jos rehellisiä ollaan niin en tiiä onko se mahdollista..
Vasurista lähtien: toppi Ralph Lauren, huppari Abercrombie&Fitch, kolttu Jessica Simpson, chinot Guess, shortit, Calvin Klein, shortsit Guess, mekko Dollhouse.


Tytöt ja pojat, saanko esitellä maailman upeimman miesten hajuveden: Abercrombie&Fitch Fierce. Ostin sen T:lle tuliaisiks, mutta avasin sen jo ite että sain tuoksutella sitä täällä ittekseni :D
Niille jotka eivät ole vielä A&F:n tuotteisiin tutustuneet, niin käykää toki katsastamassa Abercrombien nettisivut. Liike sijaitsee siis Naw Yorkin 5th avenuella ja kaupassa on muistaakseni neljä kerrosta. Kaikki työntekijät ovat malleja ja yhtäaikaa heitä on töissä varmaan valehtelematta 50. Jokaisen kerroksen portaiden päässä odottaa upea tyttö tai poika, joka toivottaa tervetulleeksi ja kysyy mitä kuuluu. Tuntui vähän, että myyjiä oli jopa liikaa, kun tultiin kysymään noin 10 kertaa, että tarvitsenko apua, kun vain halusin tutustua taas valikoimaan. Ulko-ovia auki pitelee aina kaksi uskomattoman hyvännäköistä miestä ja eteisessa asiakasta odottaa bodattu mies ilman paitaa ja nainen joka pitelee kameraa kädessä. Miehen kanssa saa siis mennä kuvaan ja nainen kuvaa teidät pikakameralla ja kuvan saa heti mukaan. Ihana kauppa, suosittelen !

Huomenna lähdenkin käymään taas Mikkelissä tapaamassa Iinaa ja HooÄrrää ja päästään taas vihdoin toteuttamaan ravintolakeissiä ! Mulla on niin ikävä näitä iltoja :)Tää biisi on soinu mulla päässä koko päivän :D

puss

2 kommenttia: