maanantai 18. huhtikuuta 2011

Apulanta@ Himos Areena

Tänään en halunnu tehdä tota haasteen seuraavaa osaa, jonka mukaan mun pitäis kertoo mun päivästä, koska tää päivä on äärimmäisen tylsä. Siivoan ja käyn kaupassa, todennäköisesti en muuta :D Huomenna voisi jutun juurta siitä olla enemmänkin !

Koska nää vaalihommat on nyt kaikkien huulilla kuitenkin, niin itsekkin voisin asiaa kommentoida vähäsen. Politiikkaa seuraamattomana ihmisenä, sekä äänestämättä jättäneenä ainut mitä voin sanoa on, että luojalle kiitos, että persuista ei tullut hallituksen suurinta puoluetta. Henkilökohtaisesti en voi sietää perussuomalaisten ajamia asioita, kuten EU:sta eroamista, aborttien kieltämistä jne. En vaan voi ymmärtää miksi kukaan ikinä äänestää Timo Soinia.. Ajatteleeko ihmiset, että hankitaan markat takaisin ja leikittään, ettei mitään ikinä ole tapahtunut sitten keskiajan ? Emminä tiedä. Joku voi ajatella, että mikä minä olen sanomaan tähän mitään, kun en edes äänestänyt. No henkilökohtaisesti en löytänyt yhtäkään puoluetta, saati sitten ehdokasta, jonka arvot olisivat olleet tarpeeksi lähellä omiani, koen kuitenkin, että mielipiteeni saan tuoda esiin.
Toisaalta taas ihmettelen suuresti ihmisiä, jotka manaavat muuttavansa Suomesta pois ja vihaavansa koko hallitusta. Niin kauan kun persut eivät ole johtajan asemassa, ei hätäpäivää ole. Todennäköisesti mitään radikaaleja muutoksia ei seuraavan neljän vuoden aikana tule kuitenkaan tapahtumaan.


Iloisempiin aiheisiin ! Eli 16.4. eli viime lauantaina Areenan lavan valloitti Apulanta.Hyvin jaksoivat pojat soittaa ja hyvä keikka oli ! Hauskaa oli myös itsellä, niinkuin kuvasta saattaa välittyä :D

Tällä viikolla Areena onkin auki torstaista sunnuntaihin ja esiintyjäkattaus on seuraavanlainen:
To 21.4. Laura Närhi
Pe 22.4. Kotiteollisuus
La 23.4. Stella
Su 24.4. Von Hertzen Brothers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti