tiistai 26. huhtikuuta 2011

Day 9

MINUN USKONI

Tästä onkin aika hankala lähteä kertomaan ihan kylmiltään, mutta yritänpä kuitenkin. Ihan ekaksi kuitenkin haluan sanoa, että mulla on mun omat ajatukset tästä asiasta, kuitenkin pyrin kunnioittamaan muiden ajatusmaailmaa ja uskoa.

En usko Jumalaan tai minkäänlaisiin ihmetekoihin. Evoluutio on ehdoton todellisuus ja ns. taivasta ei ole olemassa. Tosin uskon, että jotain on olemassa kuoleman jälkeen. Uskon, että meidän läheisten sielu on vielä jossain ja jollain oudolla tavalla ne pystyy antamaan jonkun merkin olemassa olostaan. Se voi olla esim. tunne siitä, että läheinen olisikin läsnä, vaikka ei fyysisesti olisikaan. Uskon, että se voi olla katuvalojen välke tai telkkarin kytkeytyminen päälle itsestään. Tai ehkä uni, jossa keskustelee edesmenneen kanssa.
Älkää käsittäkö nyt väärin, että uskoisin johonkin haamuihin tai vastaavaa, mutta oman isän kuoleman jälkeen on ainakin äärimmäisen lohdullista ajatella, että ehkä me tavataan vielä ja, että iskä vieläkin pitää huolta jotenkin.

Sen enempää en tästä asiasta lähde keskustelemaan kenenkään kanssa kovin mielelläni, koska asia on niin henkilökohtainen. En koskaan lähde väittämään, että jonkun muun usko olisi väärä, koska enhän minä sellaista voi tietää.

Aiheesta toiseen vähäsen ! Kävin tänään vähän kaupoilla ja pari kivaa juttua tarttui mukaan.Mekko Marimekko, kengät Vagabond

puspus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti