lauantai 12. maaliskuuta 2011

The silence isn't so bad

Tänään onkin sellanen päivä, että tuntuu, ettei tunnit vuorokaudessa riitä. Flunssakin tekee tuloaan taas kerran ja voin kertoo, että 9 ja puolen tunnin työpäivä kipeenä ei ollu mitenkään liian helppo ! Paula Koivuniemikin esiintyis tänään Himos Areenalla, mutta en osaa oikein päättää, että olisko parempi jäädä kotiin paranteleen itseensä ja nukkumaan vai lähtiskö sitä vielä humpalle..


Jokatapauksessa tässä eilistä asua

mekko H&M, legginsit Gina, kengät Nelly.comin Matsumotot
Ihana Leo kun sekin halus osallistua melkein kaikkiin kuviin ! Vähän on ykstoikkosia otoksia myönnettäköön, mutta ehkä niistä idea tulee ilmi :)


Tosta laukusta unohinkin aikasemmin mainita aiheessa ostokset ennen lomaa ! Se tosiaan on Calvin Kleinin maailman ihanin kevätmalliston laukku, jota rakastan ylikaiken ja se onkin ollu lähes jokapäiväisessä käytössä. 
Tältä päivältä ei todellakaan oo tulossa kuvan kuvaa, koska oon vaan ollu työssä mun kauheessa työpaidassa, jossa ei oo kyllä mitään esiteltävää :DHei tulipa tässä mieleen, että haluatteko te kuulla noita mun lempparibiisejä jatkossakin ja onko toiveita käsiteltävistä aiheista ? Kaikki palaute on tervetullutta KIITOS !


                                                                         PUSS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti