maanantai 7. maaliskuuta 2011

Throw your soul through every open door

HUHUH nyt on talviloma ohi ! Tosiaan ihan alitajuisesti vietin lomani olemalla mahollisimman vähän koneella ja vaan nauttimalla olemisesta. Sillä on blogin pitäminen jääny vähemmälle huomiolle viime aikoina. Älkää huoliko- muistin silti shoppailla paljon ja yhden yön jaksoin viettää Tampereellakin. Yks loman hienoimpia asioita oli kuitenkin Jumpinin saapuminen ! Se on niin ihana, että kahteen päivään en pukenu päälleni mitään muuta kun sen :D


M-P on ollu myös vähintään yhtä innoissaan omasta sinisestä haalaristaan ja ihan syystä ! Se on maailman ihanin päällä ja joka sentin arvoinen. Suosittelen lämpimästi. Toi keltanen väri on kyllä niin mun juttu, mutta en kyllä kehtaa tämä päällä liikkua missään julkisilla paikoilla :D Joku neutraalimpi väri olis siinä mielessä ollu kätevä..

Oon siis tietenkin myös hankkinu kaikkee muutakin !

Nelly.com
Bianco
Vero Moda
Vila
Nelly.com/ ONLY
Aleksi 13/ sisters point
VilaSiinä muutama esimerkki uusista jutuista. Tässä tosiaan on ollu niin pitkä väli edelliseen postaukseen, että ennen lomaa kerkesin tekemään pari vähän isompaakin hankintaa:
mun ihana crosstraineri
mun uusi rakkaus <3
Siinä niitä sitten olikin ! Huomenna olis tiedossa ensimmäiset haalaribileet, joita odotan innolla :p Jos julkaisukelposta materiaali huomisen aikana syntyy niin saatte kuvien kautta elää nää hetket mun kanssa !
Tässä taitaa olla tarpeeks kuvia yhdelle päivälle, joten huomenna koitan olla reipas ja kertoo lomasta vaikka jotain muutakin.

                                                                            puss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti