tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ain iäti äeti täten

Olipas mukava viikonloppu sairastaessa. Vihdoin alkaa helpottaa jo niin, että pystyy puhumaankin !
Tämä päivä kuluikin leppoisasti ajellessa Helsinki-Vantaalle saattamaan pojat matkaan ja siitä oma matka jatkui suoraan Mikkeliin. Päivän ohjelmaan ei kyllä mahdu enää muuta kun kaupassa käynti ja siitän suoraan sänkyyn nauttimaan teeveen tarjonnasta ja sit untenmaille.
Ennen kun matka kohti kenttää alkoi, todettiin T:n kanssa, että se ei voikkaan reissuunsa lainata mun kameraa, koska reippaana tyttönä unohin laturin tänne Mikkeliin. Hyvä mää ! Yks mahdollisuus olis ollu vielä, että T olis ottanu matkaseurakseen mun vanhan oikeesti paskan kameran, mutta minähän en siihen suostunu. Kun kamat oli kasassa niin sanoin vaan että "nyt mennään sittariin ostaan sulle uus kamera. Mää vaikka ostan sen, mutta sieltä reissusta et kotiin tuo mitään huonoja kuvia." No, sitten mentiin Citymarkettiin ja löydettiin MUN unelmien kamera !

Kerkesin testailla sitä vähän tossa matkalla ja se on upee ! Liikkeessä otetut kuvat on teräviä ja tärähdyksestä ei tietookaan. Uskomattoman tarkka zoomi ja hyviä kuvia tuli ilman minkäänlaisia asetusten muutoksia. Tämän murun saan itteleni vasta enskuun 29. päivä jolloin pojat tulee takasin kotiin. Sillä välin joudun tyytymään vanhaan kameraan, jolla en enää ees halua kuvata kun toi on niin upee.Ootan vaan niin kovasti, että pääsen leikkimään niillä kaikilla asetuksilla ja ylipäätään ottamaan kuvia tolla. Tosiaan hinta oli niinkin päätähuimaava kuin 139 euroa citymarketin mammuttimarkkinoilta. Alkuperäinen hinta oli 249€. Suosittelen lämpimästi meille kaikille amatöörikuvaajille.

Siirrympä tästä takaisin koulutehtävien ihmeelliseen maailmaan ja odottelemaan, että pojista kuuluu jotain. Vannotin ne ilmottamaan heti perillä, että ovat turvassa ja hengissä :)


                                                                              puss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti