torstai 17. maaliskuuta 2011

shoppailulakko

Nyt alkaa noin kahden viikon ostoslakko ! Syy on hyvin yksinkertainen; matka New Yorkiin 30.3.-2.4. :) Hotelli on sama kun melkein aina, eli Hotel Pennsylvania, joka on tosiaan madison square gardenia vastapäätä. Oon vaan niin onnellinen, että pääsen sinne taas. Ikävä on ollut kauhea ja sinne kyllä muutan vielä joskus.
Tää matka on tosiaan mun neljäs ja joka kerta on ollu tälläsiä samanlaisia pikamatkoja. Matkaan tosiaan mun siskopuolen kanssa oikeestaan aina ja jotta päästäis yhessä niin tehään tälläsiä pikaiskuja ja ostetaan kaupat tyhjäks tyyliin päivässä ja lähetään kotiin. Tälläkin kertaa meillä on vaan yks kokonainen päivä käytettävissä. Puolikkaita on toki pari.

Toi hotelli on tosiaan uskomaton. Paikka on ihan keskellä manhattania ja hotellihuoneita tästä valtavasta ja historiarikkaasta hotellista löytyy peräti 1705 kappaletta. "The largest store in the world" eli Macy's on korttelin päässä, samoin kuin Empire State building. Tämä kyseinen hotelli on rakennettu 1919 ja siitä saakka ollut maailman suosituin hotelli.


Tätä paikkaa ei tosiaan ole myöskään hinnalla pilattu. Huoneet ovat melko edullisia kohteeseen nähden, mutta syynkin ymmärrän hyvin. Huoneet eivät todellakaan ole mitään lomamatkailijan unelimia. Sisustus olisi aika päivittää ja suihkut ovat melko ikävät kun ne on tosiaan kiinni seinässä ja niiden alle täytyy asettua kumarassa, että saa itsensä pestyä. Hotellilta ei siis sovi odottaa liikoja, mutta jos joku kehtaa matkustaa  täältä New Yorkkiin asti oleilemaan hotellissa niin paikka on kyllä aivan väärä.
Mielestäni New Yorkkiin mennään elämään tässä uskomattomassa maailmassa, joka on niin ainutlaatuinen, että sellaista ei löydä mistään muualta. "Only in New York"- sanonnan merkityksen voi kunnolla ymmärtää vasta paikan päällä ! Täytyy kyllä myös todeta, että sen jälkeen kun on shoppaillut isossa omenassa, ei mikään muu paikka tunnu miltään.
Alle kaks viikkoo niin pääsen taas sinne LOVEE <3


Jos jollain on hyviä shoppailuvinkkejä melko kokeneelle New Yorkin matkaajalle, niin vinkkejä otetaan vastaan :)

                                                                                pusss

1 kommentti:

  1. Sinulle on myönnetty "The Gorgeous Blogger" -tunnustuspalkinto @ajatusvirta.blogspot.com

    Hauskaa reissua New Yorkiin, me muut jäämme kateellisina Suomeen.

    VastaaPoista