keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Asuja

Nyt olisi tämän päivän ja eilisen asut tallennettu kameralle. Tän päivän asusta haluun kertoo sen verran, että tää oli vaan mukavuuden halua, koska mulla oli tänään vaan vähän reilu tunti koulua, niin en jaksanu sen enempää miettiä. Eilen kokeilin mun vanhoja vaatteita kotosalla ja niissä viihdyinkin koko päivän. Kengät ja villasukat on kumpanakin päivänä samat, koska kun ihastun johonkin niin en voi olla käyttämättä sitä !


 Tässä siis tämän päivän lössövaatteet eli tunika H&M, wetlook- legginsit Gina, villasukat on mun mummin tekemät ja saappaat ostin viime vuonna Biancosta

lämpöinen takkimekkojuttu Object (2-3 vuotta vanha ?) Vyö Pieces, sukkahousut H&M ja villasukat ja kengät samat kun tänään.

Pikkujoulut Iinan ja Hanna-Reetan  (jota en muuten suostu sanomaan enää miksään muuks kun HR:äksi )meni oikein mukavasti, vaikka kuvamateriaalia ei juurikaan saatu aikaiseksi. Tänään paremmalla tuurilla kun vuorossa on meidän luokan pikkujoulut ! Ihana tekosyy juhlia :) Katsotaan myös jos tänään saisin laitettua taas jonkun joululaulun tms tänne muidenkin iloksi kun mun !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti