maanantai 13. joulukuuta 2010

Avautumisia

Kiukuttaa ihan mielettömästi ! Todettiin Iinan kanssa tänään, että H&M on hylänny meijät kummatkin julmimmasta julmimmalla tavalla. JA VIELÄ JOULUN ALLA ! Sivuilla näkyy selkeesti, että olisin saanu paketin 2.12.2010, jossa piti siis olla kaikkia jouluaiheisia juttuja. No voin kertoo, että ei oo se paketti päässy kotiinsa asti koskaan. Siis miettikää mikä pettymys ! Vihasta sähköpostia lähti eteenpäin ja pyrin välttelemään tätä liikettä ainakin joulun yli. Sitäpaitsi, oon hooämmälle ollu hyvä asiakas, jolle joka viikko on saanu lähettää tuotteita ja aika isoilla summillakin. Nyt odotellaan sitten postiin vastausta ja jos se ei valaise mitään niin etin kyllä uuden lemppari nettikaupan.

Ruotsin tentti on huomenna kello kaheksan aamulla ja siihen täytyis vielä päntätä, mutta ei jaksais millään. Tää aine on mulle todellakin sellanen, että onnelisia ollaan, jos pääsee kurssin läpi.

Laiharikin olis nyt käynnissä, vaikka ajankohta onkin ehkä vähän väärä :D Joulunahan on kuitenkin pakko syyä suklaata ja kinkkua ja kaikkia hyviä ja ihania juttuja ! Päätin alottaa ihan noilla nutrilet ja cambridge pusseilla, että saa nesteet liikkumaan ja sit rupeen syömään oikeeta ruokaa ja pusseja ja sit siirryn pelkkään ruokaan, jossa täytyy tietty olla mahollsimman vähän hiilareita. Katsotaan miten tää nyt lähtee tästä etenemään :)

Tässä oli taas viimepäivien kuulumisia ja yritän olla vähän aktiivisempi tän bloginkin kanssa tästälähtien.


pusipusi

1 kommentti: