tiistai 30. marraskuuta 2010

let it snow, let it snow, let it snow..

Heipsansaa !

Mulle kävi tänään vahinko, kun tilasin H&M:ltä taas ihan kivan kokosen paketin, vaikka budjetti näyttää melkein jo miinusta. Onneks sinne voi palauttaa helposti ostoksia ja maksaa osissa ! Yleensä en tykkää yhtään tälläsistä osamaksu jutuista, enkä muutenkaan halua olla velkaa. Eikä tätä opiskelua ennen oo tarvinnutkaan. Onneks nää talvityöt vihdoin alkaa pikkuhiljaa, niin ei tarvii ihan täysin varattomana olla.Tossa kun koitin muistella tuolla hooämmän sivuilla, että mitäs tilailinkaan tänään aiemmin, niin huomasin, että muutama muukin oli huomannu ihan hyvät, uudet aletuotteet ! Siitä johtuen en saanu kuviakaan enää kaikesta mitä tilasin :D Tässä kuitenkin osa. Pipo ja kaulahuivi on miesten puolelta, joten saa nähä miltä näyttävät, mutta mun mielestä tossa ainakin näyttää hauskalta ja lämpöseltä. Listasta jäi pois ainakin maailman ihanin kaitaliina joulupöytään, mikä on valkopunanen ja jossa lukee hyvän jouluntoivotukset. Lovin it ! Myös punaset joulukorkkarit jäi pois kuvista.


Tänään on myöskin ollut hyvä päivä. Outoo miten tollaset vaatteiden tilaamiset, joululahjojen suunnittelut ja sellaset pienet asiat voi saada hyvälle tuulelle. Koulutehtäviin aijon suosiolla keskittyä vasta torstaina, koska sillon on vapaapäivä ja tän päivän pyhitän haaveilulle :)

Nyt voisinkin laittaa keiton porisemaan ja nauttia taas kynttilänvalosta ja pian myös salkkareista !tuitui

2 kommenttia:

  1. No hupsista keikkaa arvaa kuka tilas ton neuleen kahessa värissä:D ja tilasin myös ton trikooraitapaidan pilkullisena ja vaaleenpunaharmaa-raidallisena, ku noita mustavalkoraidallisia ei ollu:D Onneks kohta tulee veronpalautukset..:D

    VastaaPoista
  2. Apua oon aina ihan kakkonen teihin verrattuna näissä enkä pysy teidän hooämmäilyn (hehe :D) perässä yhtään! :D No mut en muutenkaan kauheesti oo kovin innokas netistä tilailija, ensi viikolla sitten shoppailenkin ah-niin-monipuolisessa Mikkelissä! ;)

    VastaaPoista