tiistai 24. toukokuuta 2011

partyparty

Lauantai vierähti tosiaan Tampereella juhliessa ystävän tupaantuliaisia ja kuvasaldo on aika mainio ! Ilta oli mahtava, ruoka ja juoma maistui ja aliastakin pelattiin.


Jatkettiin iltaa Pakkahuoneelle, jossa suruksemme oli Prepipejen esiintyjistä enää jäljellä Puhuva kone ja Fintelliges. Musiikki ei ihan ollut meidän mieleen, mutta sielläkin oli ihan mukava käydä.

Tähän loppuu kuvat, mutta ilta jatkui vielä Rumaan, jossa palvelu oli niin kova pettymys kuin voi vain olla. Ennen se oli meidän kantapaikka, mutta enää ei sinne astuta. Yks meistä heitettiin pihalle heti kättelyssä, koska hän ei tiennyt, että narikkamaksu toimi samalla pääsymaksuna. Hänellä ei siis ollut takkia ollenkaan mukana. Milja, jonka tupareita oltiin juhlimassa, kysyi järjestyksen valvojalta, että millä oikeudella tämä toinen heitettiin ulos. Järkkäri alko karjua, että vitun kakara, minä olen järjestyksen valvoja ja siksi saan tehdä mitä haluan. Milja on itse vartija ja tietää varsin hyvin näiden oikeudet ja tässä tapauksessa ne eivät toteutuneet. Tämän jälkeen Emma lupasi maksaa ulosheitetyn sisään, jolloin hänellekkin huudettin: painu vittuun täältä tai mene sisälle. Tosi mukavaa kielenkäyttöä asiakkaille, jotka yrittivät vain ystävällisesti ratkaista tilannetta.
No, minähän lähtiessäni kysyin narikassa, että onko paikalla joku esimies tai saanko numeron, mistä voisi tästä tilanteesta laittaa palautetta. En saanut. Kiiton Ruman väki, emme tule toiste.

Tästä huolimatta fiilis pysyi ihan hyvänä ja kaikenkaikkiaan oli mukavaa. Uusi Tampereen kantis olis vaan etsittävänä.

Tänään Emman kanssa päätettiin voittaa arvoista päävoitto ja lähtee lomalle. Ei voitettu.. joten päätettiin lohduttaa itseämme yhden päivän himoslomalla ! Huomenna lomaillaan siis Himoksessa pienellä porukalla. Keskiviikkona saankin ihanan vieraan, enkä malta odottaa! Siitä myöhemmin lisää. Nyt unten maille !

puss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti