perjantai 20. toukokuuta 2011

Maakuntamatkailua

Pahoittelut hiljaiselosta, mutta ympäri Suomen maata olen reissannut ja vähän kuviakin napannut matkan varrelta näytettäväksi !

Nämä valokuvaamisen taidonnäytteet nappasin ennen Helsingin reissua, mistä varsinainen postaus onkin jo tehty. Lisää kuvia sieltäkin reissusta satelee kavereilta koko ajan, mutta taitaa se aihe jäädä suosiolla sivuun tästä lähtien.
Toissapäivänä olikin elokuvailta Jyväskylässä siskojen, toisen poikkiksen ja T:n kanssa ja leffana mikäs muukaan kuin Pirates of the Caribbean ! Elokuva oli mulle ainakin aika pettymys, juoni oli jotenkin kulunu ja se tuntui jotenkin tekemällä tehdyltä. Plussaa kyllä 3D-jutuista, joiden takia sitä jaksoi katsoakkin. Aikasemmat on ollu paljon parempia, joten jos täytyy jotain suositella, niin hyvät ihmiset käykää ostamassa ne aikasemmat ja kattokaa niitä.Eilen oli vuorossa kierros Forssassa ! Käytiin hakemassa kaveri sieltä kotiin ja samalla saatiin tylsään päivään jotain sisältöä. Yllättävän hauskaa tämmönen reissaaminen :D Jos tänään pysyttelis vielä kotona ja huomenna vois suunnata kohti Tamperetta kaverin tupareihin. Kuulostaa suunnitelmalta !

Nyt vasta aloin ajatella kuinka olis ollu kiva, jos olis joka kaupungista napsinu ihan kunnon kuvia rakennuksista ja maisemista ja sellasesta, mutta ehkä tästälähtien voisin toteuttaa sitä.

Tämä tyttö taitaa mennä takasin nukkumaan. Jostain syystä viime yönä sain nukuttua huimat kolme tuntia, nii alkaa pikku hiljaa väsyttää, eikä ajatuskaan oikein kulje !

See you later alligator

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti