sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Afterlife

Maailmanlopusta ja ennenkaikkia Miljan tupareista Tampereella selvitty hengissä ! Tällä hetkellä olo on tosin aika väsähtänyt, joten tänään kerron vain tästä päivästä. Huomenna luvassa enemmän kertomusta juhlinnasta.


Sen verran voisin valaista, että ihmissuhderintamalla elämä on välillä varmasti kaikilla rankkaa, jonka takia Tampereen reissu tuli kyllä mulle enemmän kuin tarpeeseen. Onneks mulla on maailman parhaat ystävät, joiden ansiosta ikävätkin asiat tuntuu pienemmiltä. Jos se maailmanloppu olis tullu eilen, niinkuin huhuttiin, niin toi porukka olis kyllä ollu ehdottomasti se, missä sillon olisin halunnu olla.


En tiiä onko tästä päivästä niin kauheesti enempää kerrottavaa, kun ylläoleva kuva kertoo. Eli me herättiin, tuskailtiin jonkin aikaa, ja kun limsan ja ruuanhimo kävi liian valtavaksi, avattiin pizzaonline.fi. Päätettiin lähtee oikeen liiotteleen kolmen tytön kesken ja tilattiin kaks pitsaa, kebab ranskalaisilla, 20 hot wingsiä ja kaks 1,5 litran limsapulloa. Ihan kaikki ei mahtunu massuihin kerralla, mutta onneks pian tuli pari nälkäistä tyttöä retkiltään syömään meidän jämät.

Ruuan jälkeen muisteltiin eilistä iltaa ja naurettiin kuville, joita kaikkien kameroista löytyi. Onneks niitä ei ollukkaan kuin vain 303 kappaletta ! Saan muidenkin kuvat huomenna omalle koneelle, joten sen takia kerron eilisestä vasta huomenna. Sitten olikin mun ja Emman aika suunnata kohti kotia. Ei olis tehny yhtään mieli palautua reissusta vielä, mutta ens viikonloppuna sitten tavataan taas Tampereella kaverin valmistujaisjuhlissa !

Tällä hetkellä tuntuis hyvältä idealta hakee Ärrältä leffa ja tulla takaisin kotosohvalle loikoilemaan, joten tämä tästä tällä erää ja huomenna palataan aiheeseen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti