maanantai 30. toukokuuta 2011

Mineraalipuuterit vertailussa

Jo jonkin aikaa olen käyttänyt uskollisesti vain ja ainoastaan vähintään 50 euroa maksavia mineraalipuutereita/meikkivoiteita osittain siksi, että mun iho on todella herkkä, ja osittain koska mun päähän on iskostunu ajatus, että laadun voi mitata hinnassa. Tällä hetkellä käytössä Bare Mineralsin puuteri.Yks kaunis päivä Iina vinkkas mulle, että Wet 'n Wild tekee myös hyvää mineraalipuuteria, jota hän itsekkin käyttää. Tämähän on hinnaltaan alle 7 euroa, joten ajatus vähän ihmetytti, mutta päätin kokeilla kuitenkin, kun sijoituskaan ei niin kauhean suuri ole.


Ihan ensimmäisenä vertasin purkkien kokoa. Ero on todella iso, mikä osittain selittää hintaeroa. Tietenkin hintaan vaikuttaa myös merkki, mutta nyt ollaan enemmänkin hinta/laatu- suhdetta metsästämässä.Hetken aikaa olen kokeillut kumpaakin ja vertaillut rauhassa tuloksia. Halpismeikillä saa yllättävän kivan, luonnollisen tuloksen, joka säilyy koko päivän. Tämä tasoittaa mukavasti ihon pieniä sävyeroja, mutta kunnon peittävyyttä saa hakea jostain ihan muualta.

Bare Mineral on taas päinvastoin peittävä, mutta helposti saa ihon liian mattapintaiseksi, eikä tulos ole luonnollinen. Ihon sävyeroista ei ainakaan tarvitse huolehtia. Ehkä jos tätäkin käyttäisi maltillisesti, lopputulos voisi olla oikein miellyttävä.

Mulla on tosi tummat silmänaluset luonnostaan, joten vaikka finneistä ei olis tietookaan, jonkinlaista peiteväriä on pakko saada. Kummankin tuotteen koostumus muuttuu kivasti peittävämmäksi, kun käyttää pientä sivellintä. Tämä helpottaa tosi paljon monessakin tilanteessa, kun mukana ei tarvitse kuljettaa niin montaa pönikkää.

Wet n Wild- merkkiä itsessään, ja puuteria tietenkin myös,  voin suositella kaikille vähän pienemmän budjetin ostajille. Bare Mineralsia suosittelen myös kokeilemaan, jos varallisuus antaa periksi. Kummassakin on omat plussat ja miinukset, joten kouluarvosanoiksi voisin antaa WnW:lle 8, ja BM:lle 8½. Puolikas piste tulee lähinnä isosta koosta ja riittävyydestä. Joten miettikäähän tarkkaan kannattaako aina ostaa sitä kalleinta.

En tiedä osaanko vieläkään luopua kokonaan Bare Mineralsista, mutta Wet 'n Wild on tullut jäädäkseen.

Wet 'n Wildia myy ainakin isommat Seppälät,
Bare Mineralsia ainakin Kicks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti