maanantai 7. tammikuuta 2013

LivBox

Eräs mun vanha kaveri pyysi mua facebookissa tykkäämään LivBoxista muutama päivä sitten ja uteliaana menin heti katsomaan, että mistä on kyse. Pikaisen tutkimisen jälkeen huomasinkin, että tämä kaveri oli päässyt toteuttamaan jotain todella upeaa, LivBoxin.

Joka kuukausi tiimi kerää ihanan paketin kauneustuotteita, jotta tilaajat pääset kokeilemaan erilaisia tuotteita, joita ei ehkä muuten tulisi niin helposti ostettua. Tilaajille ei etukäteen paljasteta mitä laatikko sisältää, vaan se on joka kerta yllätys, joten sen tuloa odottaa vielä enemmän. 

Mahtavaa, sanon minä! En ole edes ajatellut näin hauskaa juttua, vaikka ilmeisesti jossain ulkomailla tällainen boxi on jo tuttu juttu. Liityin siis heti tilaajaksi kolmeksi kuukaudeksi, joka siis oli minimiaika. Saan siis ensikuun alussa oman ensimmäisen pakettini :)

Nimestä ja logoista voi päätellä, että LivBox on toteutettu yhteistyössä Liv- kanavan kanssa, mutta valitettavasti en löytänyt oikein mitään kunnon tietoja nettisivuilta. Palautteena siis tiimille, että jos nettiin saisi vielä sellaisen sivun, jossa kerrottaisiin perusidea, tietoja tiimistä ja vastaavat tiedot ytimekkäästi, niin ei tarvitsisi selata blogia läpi saadakseen informaatiota. Muuten ihan mahtava juttu ja tähän mennessä boxeissa on ollut hauskoja tuotteita, odotan innolla!

https://www.livbox.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti