tiistai 19. heinäkuuta 2011

INGLOT

Jumbossa asioidessa käytiin Inglotin myymälässä ihastelemassa kaikkia ihania miljoonissa väreissä loistavia luomivärejä, huulikiiltoja, puutereita ja kynsilakkoja. Mulle tämä kyseinen merkki oli ihan uus juttu, mutta nyt toivon, että olisin törmännyt tähän jo aikaisemmin.Liikkeessä hetken aikaa pyörittiin ja tutustuttiin luomiväreihin ihanan ja mukavan myyjän avustuksella. Lopulta oltiinkin jo luomivärien noutopöydässä valitsemassa itselle sopivia värejä. Kyseisessä kaupassahan myydään erikseen paletti mihin saa valita mitkä värit tahansa. Halutessaan voi valita jopa paletin mihin kuuluu vaikka luomiväri, huulipuna, kulmaväri, poskipuna ja puuteri. Itse taidan hankkia sellaisen itselleni lähitulevaisuudessa.Alkajaisiksi valitsin itselleni neljän luomivärin paletin, johon valitsin sävyjä, joita tällä hetkellä käytän. Oon oikeesti tosi huono käyttään luomivärejä, enkä oikeestaan koskaan korjaa meikkejä päivän mittaan, joten nämä on kyllä minulle kuin pelastus ! Nämä ei haihdu, leviä tai paakkuunnu (ainakaan oman parin päivän kokeilun perusteella).


Hauskaa, kun tässä kuvassa kaks alinta näyttää ihan samalta, mutta ne ei oikeesti todellakaan ole. Toinen on ihan perus nude luomiväri ja toinen on enemmän metallinhohtoinen, jota voi käyttää korostamaan kulmaluita tai poskipäitä.

Paletti on myös aika kätevä, koska kansi pysyy paikallaan magneeteilla. Repimällä se ei lähde mihinkään, mutta vetämällä sivulle, se toimii kuin unelma. Paketti on sen verran tukeva, että värit ei laukussa eikä tippuessaan mene rikki ja vielä yks plussa on, että kun kerran ostaa ton paletin, siihen voi itse hakea lisää samaa väriä tai jotain ihan uutta. Värit ovat paletissa kiinni magneetilla, joten ne eivät ihan noin vaan myöskään tipahda pois.

Hinta on tietenkin vähän korkeampi, kuin marketin luomiväreissä, mutta laadusta joutuu valitettavasti maksamaan. Omasta paketistani maksoin yhteensä 31 euroa, jota pidän varsin kohtuullisena. Erillisenä väripalat ovat 5 euroa kappale. Se alkaa jo olla edullista. Joku varmaan jo ajattelee, että huhhuh tuleepas sieltä mainosta, mutta kirjoitan ihan omasta halusta. Haluan jakaa itse hyväksi todetut asiat myös teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti