sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Day 2 in Helsinki

Eilen siis vietettiinkin päivä Helsingissä ja kierrettiin Forumi ja Kamppi. Joku toinen päivä laajennetaan kiertelyä vielä johonkin suuntaan.

Ajettiin siis Pasilan rautatieasemalle ja sieltä matkattiin junalla kohti päätepysäkkiä. Matkalla huomasin, että ulkomaalainen perhe, varmaankin Intiasta, tuli pikkuhiljaa lähemmäs meidän loossia ja ottivat toisistaan kuvia. Kaikista hauskinta tässä oli se, että kamera osoitti usein enemmän minua kuin kameran edessä poseeraavaa poikaa. Ajattelin, että kuvatkaa nyt sitten jos se on niin hauskaa, mutta sitten perheen isä tulikin viereeni ja kysyi, voiko hän ottaa kuvan minusta ja hänestä.. Tilanteesta hämmentyneenä en kyennyt sanomaan mitään muuta kuin, että "joo, mutta nopeesti, meillä on jo kiire" (juna oli tässä kohdassa jo pysähtynyt). No poika nappasi sitten kuvan minusta ja isästään ja toiset olivat aivan tohkeissaan. Todella outoa..

Käytiin aamupalalla cafe picnicissä ja sieltä sitten jatkettiin kaupoille. Annan mukaan tarttui enemmänkin tavaraa, mutta minulle tuli vain yksi laukku HMltä. Esittelen sen sitten kun löydän siihen sopivat kengät :)


Enää pitäis keksiä tälle päivälle tekemistä.. Katsotaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti