maanantai 18. heinäkuuta 2011

Day 4 in Helsinki

Tänään treffatiinkin meidän siskopuolta Piiaa ja sen kanssa käytiin TAAS Ikeassa ja kierreltiiin keskustassa lamppukauppoja. Viimeiseksi, mutta ei todellakaan vähäisemmäksi, käytiin Hietsun kirpparilla ! Siellä ei viiden aikaan enää kauheasti mitään ollut, mutta yksi kaunotar lähti matkaan. Siitä kuvamateriaalia tulossa.


jännittynyt kuski Helsingin keskustassa !
Siis kattokaa tota matkalaukkua ! Eikö oo maailman ihanin ! Olin valmistautunu jo maksamaan siitä vahintään parikymppiä, mutta kympillä lähti. Oon niin onnellinen !

Annalle hankittiin paljon kaikkea hauskaa sen uuteen omaan kämppään Iittalan outletista ja Riviera Maisonilta löyty 160 senttinen tyyny. Anna oli niin katelliinen, kun mää ja Piia ostettiin Nykistä kummallekin pari metrin mittasta Ralph Laurenin tyynyä. Nyt on osat vaihtunu..

Huh, nyt taas rentoudutaan elokuvien parissa ja Anna menee aamulla kampaajalle Jumbon Hairstoreen. Minä jään suosiolla nukkumaan :) Huomiseks on ilmeisesti myös luvassa ikävää keliä, joten saa nähdä tuleeko tehtyä huomenna muutakun katottua leffoja. Tekemistä sekin on tosin !

4 kommenttia:

  1. Hei tuo sun uusi matkalaukku on ihan samannäköinen kuin mun isovanhempien kaks matkalaukkuu, jotka on ollu niillä jo vuosikymmeniä :) Aika jännää, mut ihan samalta ainakin näyttää :D

    VastaaPoista
  2. hauskaa :D oiskohan ne jotain samaa sarjaa :)

    VastaaPoista
  3. Voin kertoa että ostin kreikasta hyvin samantyylisen nahkalaukun ja maksoin siitä 100€ :D

    VastaaPoista