sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

MatkasuunnitelmiaMoikka taas pitkästä aikaa! Minäpäs täytän 21. huhtikuuta 23 vuotta ja kuten viime vuonnakin, lähdetään siskopuolen kanssa reissuun juhlistamaan sitä. Tällä kertaa valittiin vähän eksoottisempi kohde kuin New York, nimittäin Afrikka! Ilmeisesti ensimmäiseksi saavutaan Zimbabween josta jatketaan Sambiaan ja jossain välissä käydään safarilla Botswanassa.


Tarkoitus olisi ainakin käydä helikopteriajelulla Victoria fallsien yläpuolella ja löydettin ihana hotelli Sambian puolelta, jossa näillänäkymin vietetään loman viimeisin osuus. Tää rokotteiden määrä vaan on jotain kammottavaa. Perus piikkikammoisena sain alkuviikosta vihdoin uusittua jäykkäkouristusrokotteen ja ylihuomenna vuorossa on ensimmäinen hepatiitti ja keltakuume.. ennen ja jälkeen reissun vielä yhdet hepatiitit ja päälle malaria lääkekuuri niin luulis selviävän :D

Nyt haluaisinkin tietää onko lukijoiden joukossa ketään joka olisi käynyt vastaavalla reissussa tai edes jossain noissa maissa? Olisi ihanaa saada vinkkejä, mitä kannattaa kokeilla ja kokea siellä puolella maailmaa. Laittakaa reippaasti kommentteja tai sähköpostia osoitteeseen livewithl@hotmail.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti