lauantai 2. maaliskuuta 2013

BikBok Koskikeskus

Käytiin eilen tutustumassa Koskikeskukseen 28.2. avattuun BikBokiin, jossa oli ainakin vielä eilen tarjous; kaikista normaalihintaisista tuotteita -30%. Kauhea ruuhka ahdisti niin paljon, ettei mitään tullut edes kokeiltua, mutta oikein ihana kauppa on kyseessä.


BikBok on Norjasta kotoisin oleva nuorille naisille suunnattu vaatekauppa. Mielestäni tämä on verrattavissa esimerkiksi Cubukseen tai Gina Tricotiin. Todella kivan oloinen kauppa, mutta se mitä inhoan useissa tämän tyylisissä vaatekaupoissa on se, että osa vaatteista asetetaan niin ylös seinälle, että näitä tuotteita on mahdotonta saada itse alas. Tietysti siten saa enemmän vaatteita esille, mutta oikeesti, jos on yhtään ruuhkaa tai myyjät on muuten vaan kiireisen oloisia, niin mun ainakin tulee harvemmin kysyttyä, että voitko auttaa mua saamaan ton yhden paidan alas.


Myöhemmin aion kyllä palata BikBokiin ihan ajan kanssa ja kokeilla kaikkia ihanuuksia :)

Tänään mennään tyttöjen kanssa vielä TTT-klubille katsomaan ihan kusessa -esitys, joka on kuulemma tosi hauska, joten innolla odotan iltaa. TTT-klubia voin suositella muutenkin oikein lämpimästi nuoremmillekkin ihmisille, varsinkin jos komedia tai stand-up kiinnostaa. Suosituimpiin esityksiin kannattaa liput ostaa hyvissä ajoin, että varmasti pääsee katsomaan :)

PS. Kävin muuten myös Särkänniemen akvaariossa :D


1 kommentti:

  1. Mä kävin perjantaina Tampereella, mutta enpä yhtään tiennyt että siellä olis ollut Bikbok. Eikä kyllä tullut käytyä keskustassa silloin vaikka oli sekin mielessä.

    Ekana piti käydä Ideaparkissa ja siellä New Yorkerissa, kun en kyseisessä kaupassa ollut aiemmin käynyt. BikBokissa oon käynyt pari kertaa Tukholmassa. Ideaparkista tultiin sitten takas Tampereelle, mutta sielläkin tuli käytyä lähinnä parissa eläinkaupassa ja Veskassa H&M:ssä.

    VastaaPoista