lauantai 12. toukokuuta 2012

The versatile blogger award

Ensimmäiseksi todella iso kiitos imlackingilleLauralle ja Emmalle tästä kunniasta !The Rules
1. Nominate 15 fellow bloggers.
2. Inform the bloggers of their nominations.
3. Share 7 random facts about yourself.
4. Thank the blogger who nominated you.
5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.

En aio valita 15 bloggaajaa tähän, koska en ole vähään aikaan seurannut oikein mitään blogeja, joten en koe olevani oikea henkilö tällaisia kunnianosoituksia jakamaan. Kiitos kuitenkin vielä suuresti tästä ja teidän kolmen blogit olisin kyllä nimennyt jos ette olisi jo itse vastanneet näihin :)random fact 1.
Olen 168 senttiä pitkä ja monet luulivat pitkään, että olen oikeasti pisempi, koska käytin aina korkokenkiä. Nykyään käytän enemmän matalempia kenkiä.


random fact 2. Oon ollu joskus todella pahasti sokeririippuvainen. Jos en jokapäivä syönyt karkkia, tulin tosi vihaseksi ja sitä sokeria oli vain pakko saada. Enää en oo niin kovasti koukussa, mutta tykkään karkista vieläkin aika paljon.

random fact 3.Mulle on aikojen saatossa kertynyt aika monta Guessin laukkua ja nyt oon kyllästynyt oikeestaan koko merkkiin. Tässä jossain vaiheessa kun saan aikaseksi kuvaan ne laukut ja laitan tänne mainostuksen siitä, että olen vihdoin saanut ne huuto.nettiin myytäväksi.

random fact 4. Aijon kesäksi ostaa vanhan mummopyörän ja poikkis on luvannut jo (yrittää) tuunata sen kuntoon ja hienoks ja jonkun ihanan väriseks <3. Ehkä pinkiks, en tiiä vielä.

random fact 5. En yleensä tykkää yhtään biiseistä, joissa ei oo laulua. Eilen kuiten löysin David Guettalta ihan mielettömän kappaleen !


1 kommentti:

  1. Kiitti, kun teit tän :).

    Mun äitin mies on ainakin parina vuotena maalannut sen tytön pyörää. Yhtenä vuotena se oli pinkki ja toisena taas vihree :D. Varmaan ollut jonkun muunkin värinen.

    En oo hirveesti aatellut tota viimestä, mutta nyt tuli mieleen että en mäkään hirveästi välitä biiseistä joissa ei oo laulua. Riippuu tosi paljon, tommoset tanssibiisit tai konemusabiisit kuulostaa joskus tosi hyvältä vaikka ei ookaan laulua, mutta niitäkin oon oppinut kuuntelee tässä tän vuoden aikana.

    VastaaPoista