perjantai 27. tammikuuta 2012

Karppisuklaa

Oon tässä vähän aikaa koittanu semisti karppailla, tosin olematta nyt niin kovin tarkka ja laskematta jokaisen ruokapalan hiilaripitoisuuksia. Leipä, pastat, peruna, riisi jne. on kuitenkin jäänyt kokonaan pois. Paino on tippunut jo vähän ja olo on mitä mahtavin. MUTTA mulle kaikista kamalin kompastuskivi on suklaa ja maustetut cashewpähkinät. Pähkinöille en ole vielä keksinyt kunnollista korvaajaa, mutta kun kävin pari päivää takaperin ostoksilla Punnitse&Säästä- kaupassa (juurikin pähkinöitä hakemassa), huomasin vähähiilihydraattiset suklaapatukat !


Yhdessä patukassa on tosiaan 3,5 grammaa hiilihydraatteja ja ei lisättyjä sokereita. Täytyy myöntää, että eihän tämä Fazerin sinistä voita millään, mutta korvikkeeksi sopii ihan hyvin. Makuja oli muutamia, mutta itse päädyin tuohon ihan tavalliseen maitosuklaaseen. La Nouban- nettisivuilta löytyy tuotteista enemmän tietoa.


Täältä löytyy verkkokauppa, josta La Noubaa ja muitakin karppausjuttuja saa tilattua. Itse en ole vielä kyseistä verkkokauppaa kokeillut, mutta melkein kyllä voisin miettiä ensi viikolla pienen tilauksen tekemistä..

Nyt kun tästä karppauksesta puhutaan, niin mennään Jasminin kanssa tänään testaamaan Hesburgerin uusi karppurilainen :D Katsotaan minkälainen tämä korvike sitten on.

4 kommenttia:

 1. Kuule nainen, pähkinöissä ei ees oo kovasti hiilareita! Kourallisen voi ainaki vetää ihan hyvällä omallatunnolla (mut on niissä kyllä hitosti rasvaa):P

  VastaaPoista
 2. mulla vaan meinaa lähtee vähän toi kourallinen lähtee aina käsistä :D

  VastaaPoista
 3. Punnitse ja säästä on kyl kiva. Harmi vaan niitä ei oikee lähellä. Tai no Jyväskylä on lähin, mutta on sinnekin jonkun verran matkaa. En ees muista millon ois tullut käytyä Jyväskylässä kunnolla. Varmaan viime keväänä.

  VastaaPoista
 4. Cashewpähkinöissä itseasiassa on pähkinöistä eniten hiilareita, valitettavasti, koska mä itsekin himoitsen niitä ihan hulluna... Mutta rasvan määrähän ei haittaa, jos karppaa, pähkinöissä on sitäpaitsi erityisesti hyvälaatuisia rasvoja, joten niitä vois oikein suositella.

  VastaaPoista