torstai 9. toukokuuta 2013

Zimbabwe

Moikka vaan kaikille! Oon ollut tosi kipeenä viimeiset päivät, joten on reissusta kirjottaminenkin jäänyt kokonaan. Nyt elämä alkaa kuitenkin pikkuhiljaa voittaa ja ajatuskin kulkee jo jonkin verran.

Viime postauksessa kerroin jo, kuinka matka Afrikkaan vähän venähti koneen vessaongelmien takia, mutta loppujen lopuksi päästiin Johannesburgin kautta Zimbabween. Kolme ensimmäistä yötä vietettiin Victoria Falls -kaupungissa, ihan putousten lähellä. Hotellina oli Rainbow Hotel, joka oli ihan ok. Ei mitään ihmeellistä, mutta henkilökunta oli ystävällistä ja huone oli siisti. Aamupala oli ihan jees, mutta muut ruoat olivat aika mitään sanomattomia.Jos haluaa syödä tuossa kaupungissa hyvää ruokaa, niin kannattaa suunnata suosiolla Victoria Falls -hotelliin. Mieletön hotelli muutenkin. Upeat näkymät suoraan putouksille ja palvelu on erinomaista. Ainut mikä tuossa hotellissa on (mun mielestä) huonoa, että sisustus ja kaikki on suoraan Briteistä. Vieraat ovat kaikki Briteistä ja siellä tarjoillaan jopa iltapäivätee. Ei sillä, että Briteissä olisi mitään vikaa, mutta pääsen aika paljon halvemmalla suoraan Englantiin teelle, jos haluan. Afrikkalainen tunnelma puuttui siis täysin.


Zimbabwessa käytiin katsomassa Victoria Fallseja kaikista näkökulmista mistä se vaan oli mahdollista, eli helikopterista, kävellen ja pienellä näköalajunalla. Ihan vinkkinä, että jos menette joskus helikopterilla katsomaan putouksia, niin ottakaa se 25 minuutin lento, eikä sitä lyhyempää. Me otettiin tuo pidempi ja sekin tuntui loppuvan kesken!


Voi ei, tästä tulee kauheen pitkä postaus ja tuntuu, etten saa puoliakaan sanottua tai laitettua puoliakaan niistä kuvista mitä haluaisin laittaa! Uskomatonta miten paljon kaikkea voi tapahtua vain muutamassa päivässä! Laitan kuitenkin loppuun vielä muutaman kuvan kävely- ja junamatkalta putouksille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti