maanantai 4. helmikuuta 2013

Pieksämäki

Hengailen parhaillaan pieksämäen rautatieasemalla, kun junan vaihto onkin yllättäen hiukan pisempi operaatio kun odotin. Onneksi täällä on kioski onnipussi ja ravintola jolla ei ilmeisesti ole nimeä. Päivän kebab olis kuitenkin vaan 6 euroa.. eikö nää vaihdot vois olla vaikka jyväskylässä jossa vois oikeesti tehdä jotain?

Enivei, mun ja laurin tiet on nyt lähtenyt eri suuntiin ja näin muutaman päivän shokin jälkeen alan olla sitä mieltä, että hyvä niin. Lauri oli vaan ymmärtänyt sen mua aiemmin. Mulla on joskus tapana parisuhteessa kuvitella, että asiat on paremmin kuin onkaan. En halua uskoa, että voin epäonnistua jossain jonka eteen oon itse valmis tekemään niin paljon. En tietysti varsinaisesti epäonnistunut vaan me ei vaan sovittu yhteen niin hyvin kun aluksi luultiin. Vuosi meni kuin siivillä ja paljon siihen mahtui kaikkea kivaa ja muutakin, mutta kaikki loppuu aikanaan. Siis leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

1 kommentti:

  1. Mä oon käynyt kerran Pieksämäen rautatieasemalla yli 10 vuotta sitten, kun olin Pieksämäellä pääsykokeissa :D. Olin kipeenä ja tosi väsynyt, kun olin joutunut matkaamaan ensin illan ja osan yöstä ja olin nukkunut tosi huonosti. Pillahdin itkuun, kun odottelin junaa kun olin lähdössä serkun luokse Jyväskylään. Onneksi pääsin kouluun, tosin en mennyt tuonne Pieksämäelle vaan erääseen toiseen saman alan kouluun :D.

    Musta Jyväskylässäkin on ihan tosi tylsää odotella, mutta matkakeskus on siitä kiva että siellä on ruokapaikkoja mistä valita ja Kalpiksesta on tullut monesti ostettua jotain naposteltavaa bussiin mukaan.

    VastaaPoista