perjantai 16. marraskuuta 2012

Valintojen maailma

Miten sisustaminen voikaan olla nykyään näin vaikeeta? Kun sisustelin mun ekaa omaa asuntoa, löysin kaikki tarvitsemani jutut nopeesti ja ne sopivat yhteen täydellisesti. Tällä kertaa ostin sellaisen asunnon, joka tarvii vähän enemmänkin kuin sisustamista. Tapetit kaikki ollaan saatu revittyä irti ja sunnuntaina uudet tapetit pääsee seinille, jotka ollaan jo valittu, mutta huomenna käydään ne vasta ostamassa. Tänäänhän ne piti ostaa, mutta yks reipas poikaystävä unohti mitat kotiin...

Huonekalut saapuu tänne Tampereelle suhteellisen huolettomasti, mikä on ihanaa, mutta mulla on kamalia ongelmia kattolampun kanssa. Meillä ei siis ole olemassa olohuoneeseen minkäänlaista kattolamppua ja mulle on tullut totaalinen ahdistus ja hämmästys siitä minkälainen lamppu olohuoneeseen edes sopii! Edellisessä asunnossa katossa oli edellisten omistajien aika beisikki plafondi ja sellasta en halua enää if you know what i mean.. Mulla on muutama varovainen ajatus siitä valaisimesta, mutta tätä päätöksen vaikeutta vaikeuttaa vielä enemmän rakas poikaystävä Lauri, joka jaksaa jokaisesta kivasta lampusta huomauttaa "liian kallis"..Ongelmat ei suinkaan lopu kattolamppuun, vaan seuraava on vielä pahempi! Tiesittekö, että uuden suihkun asennus kylppäriin tarvii isännöitsijän luvan? Ja ilmeisesti jonkun ammattilaisen on asennettava se, varsinkin jos se on sadesuihku, joka mun on saatava.


 Ja tiiättekö mikä on kaikista ärsyttävintä tässä koko remppa hommassa? Se, että jokaikinen asia pitää mitata! Mahtuuko tollanen hieno suihku kylppäriin? Montako neliöö seinää tarvii tapettia? Minkä pituiset keittiön vetimet on? Mahtuuko ruokapöydän lisäksi tuolit keittiöön? Minkä kokoinen sänky mahtuu makkariin? Kuinka leveä suihkuseinä sopii kylppäriin? Siis suihkuseinän asentamiseenkin tarvitaan joku ammattilainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti