maanantai 27. helmikuuta 2012

Aarnet ja muut

Perjantaina juhlittiinkin poikkiksen kanssa sen syntymäpäiviä illalliskutsujen ja teatterin merkeissä. Kuulostaa paljon hienommalta mitä se oli, mutta hauskaa oli, ruoka oli hyvää ja teatterissa oli hauskaa. Huom. ruoka oli hyvää, koska poikkis valmisti sen ja minulla ei ollut kauhaani siinä sopassa laisinkaan :D

Käytiin katsomassa TTT-klubilla Niskavuoren Aarnet go kotiin.


Näyttelijöinä nähtiin Pate Mustajärvi, Ilpo Hakala ja Jukka Leisti. Esitys oli kyllä hauska vaikka juonta ei ollut nimeksikään. Huumori oli aika ronskia, mutta muhun sellanen kyllä upposi. Erityisesti "tuttiritari" oli ihana ja viihdyttävä :)

Nyt onkin sitten loma virallisesti alkanut ja allekirjoittanut aikoo vain olla mahdollisimman paljon ja ihaninta olis jos ei tarvis ennakkoon sopia yhtään mitään. Se nyt ei onnistu mitenkään, nimittäin tälle päivälle on jo suunnitelmissa moottorikelkkailua ja myöhemmäksi ravintolaillallinen tyttöjen kanssa, huomenna SAAN RAKENNEKYNNET TAKAISIN ja loppuviikoksikin oli jo ties mitä suunnitelmaa.. No okei, kyllä nää suunnitelmat on kivoja ! Tiedossa on myös satoja kilometrejä ajamista tampere-jämsä-mikkeli- sektorilla. Ei niin kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti