maanantai 14. marraskuuta 2011

Girls Night Out

Täällä taas pitkästä aikaa ! Inspis ollu vähän kateissa viime aikoina, mutta oon kuitenkin samalla päässy testaamaan, että jos jokaisen elämässä paskan määrä on vakio, niin kaiken järjen mukaan hyvien aikojen pitäis olla nyt eessä. Toisin sanoen siis fiilis alkaa olla jo parempi ja asiat järjestyy.

Yks iso syy mun parempaan fiilikseen on Bonskun järjestämä tyttöjen ilta. Pitkästä aikaa oli oikeesti hauskaa jopa baarissa ! Oli kiva nähä pitkästä aikaa sellasia ihmisiä, joille ei oikein soittele normaalisti, sellasia hyvän päivän tuttuja.


Niinkuin kuvasta voi päätellä laulettiin koko ilta singstarilla ja oltiin mm. tosi hyviä räppäämään ! Tällä kertaa kuvatkin on otettu Bonskun järkkärillä niin laatukin on vähän parempi, kuin normaalisti.

Olin oikeesti unohtanu kokonaan miten hauskaa on olla sellasella ei-niin-tutulla-porukalla liikkeellä, kun samat jutut ei kierrä koko aikaa ja pääsee muutenkin tutustumaan vähän lähemmin.Mulla alkaa parin tunnin päästä taas iltaluento, joten tässä tämä tällä kertaa. Yritän taas olla vähän aktiivisempi kuin tähän asti :D Kiitos kuitenkin teille, jotka jaksatte pysyä kelkassa mukana !

2 kommenttia:

  1. Niinpä, se piristää niiiiin paljon, kun vähän porukka välillä vaihtuu, ei niin, että vanhoissa tutuissa olisi vikaa :) no, onhan tästä puhuttu ennenki <3

    VastaaPoista