perjantai 23. syyskuuta 2011

Tuparit 21.9.2011

Huomenna onkin kiirepäivä tiedossa. Ohjelmassa on ensin tunti koulua, sen jälkeen pikapakkaus ja sitten suunnistan Jyväskylään treffaamaan pikkusiskoa. Annan kanssa tehdään ehkä jotain hauskaa ja sitten illaksi lähden äitin huomaan Jämsään. Lauantaina olisi ehkä Tamperekeikka, mutta sitä ei ole vielä lyöty lukkoon. Sunnuntaina sitten takaisin Mikkeliin. Huh, ahistaa tuo ajomäärä jo nyt. Ahistaa myös ne eurot jotka sujahtaa tankkiin ja sieltä kirjaimellisesti savuna ilmaan. Nautinnollista tämä opiskelijaelämä.

Jokatapauksessa, lupasin laittaa tupareista vähän kertoa, joten tässä tulee.


Saatiin maailman ihanimpia tuparilahjoja ! HooÄrrä oli hankkinut meille hauskan "aikuisten ystäväkirjan" ja särkylääkkeitä, Iinalta saatiin kukkia, Ainolta ja Jonnalta skumppaa, Emmiltä, Sannalta, Karolta ja Lauralta saatiin hulvaton työkalupakki, joka sisälsi mm. pienen ensiapupaketin, heijastimen, hammasharjoja, tiskaushanskat ja kaikkee muutakin yhtä hauskaa. Luette tytöt kuitenkin, joten kiitokset vielä kaikille ! <3

Tarjottavaa meillä oli ihan kuin jollain lastenkutsuilla :D makaroonisalaattia kanalla ja toinen kasvisversiona, ruisnappeja joitten päällä oli ihana tonnikalamössö, karkkia, sipsejä ja boolia tietenkin.Myöhemmin siirryttiin Kharmaan kuuntelemaan Teflon Brothersia. Keikka oli aika pettymys, mutta sainpahan tytöt kuuntelemaan kerrankin mun valitsemaa musiikkia. Tässä kämpässä väliaikaisesti asuu nimittäin henkilö, joka jopa itse kutsuu välillä itseään "musiikkinatsiksi". Toisinsanoen meillä kuunnellaan dupsteppiä ja räppi saa jäädä. Eikö ihmiset oikeesti kuuntele enää suomiräppiä?

Sellainen ilta tällä kertaa. Revanssia on toivottu jo kovasti ja toivotaan, että pian päästään sellaiset pitämään pian. Taas yksi ikimuistoinen ilta plakkarissa.

Tästä hetkestä lähtien otan itseäni niskasta ja aijon jatkaa blogin pitämistä useammin. Tosin nyt aikaakin on enemmän, kun hektinen elämä on muuttunut taas tasaiseksi puurtamiseksi. Haasteen aijon toteuttaa loppuun asti vaikka siinä menisi koko ikä !

4 kommenttia:

 1. hahaha! eikä tota mun ilmettä! sun pitää pitää joskus uudestaan juhlat ja tehä lisää ihania herkkuja! <3

  T:JONNA

  VastaaPoista
 2. selvä pyy ! Mun mielestä oot tossa söpö <3

  VastaaPoista
 3. aah kuvia <3 trolololol :D tuokaa mulle höppelit näitä <3<3 ens bileissä MÄ otan kaikki kuvat, hitto ku en taaskaan osanny käyttää kameraa illan aikana :'DD

  VastaaPoista